גלולות יאז- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז- דחוף
    רוני
    05/04/2012

שלום,
    לקחתי פוסטינור לפני כשבוע ולפני יומיים התחילו אצלי דימומים
    הלכתי לגניקולוגית שהצביעה על כך שזה בגלל הפוסטינור

היא המליצה לי לחכות לוסת הבאה ורשמה לי גלולות מסוג יאז

הסיבה שאני נרתעת מגלולות היא בשל תופעות הלוואי שההורמונים גורמים לי ( עליה במשקל והשפעות נפשיות של דיכאון וחוסר חשק) , הסברתי לה את זה והיא רשמה לי את ה "יאז"

נכנסתי לאינטרנט על מנת לקרוא על הגלולה הנ"ל וחשכו עיני . אומרים שהן עלולות לגרום לקרישי דם, לעליה במשקל , לעצבנות יתר ובקיצור לכל מה שחששתי ממנו.

טרם התחלתי לקחת את הגלולה, הייתי שמחה לשמוע חוות דעת מקצועית וגם מבנות שמשתמשות בגלולה... כיוון שעכשיו אני פוחדת לקחת אותה.
    הבנתי שיש בה מינון הורמונלי גבוה מגלולות אחרות, כיצד אוכל לדעת איזו גלולה לא תגרום לי לתופעות לוואי ?
    אשמח לתשובה בהקדם
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז- דחוף

הוספת תגובה

• גלולות יאז- דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/04/2012

כל תופעות הלואי שאת קוראת באינטרנט קשורות באופן עקרוני לכל גלולה שהיא ואין הבדל משמעותי בין סוגי הגלולות השונים. יאZ היא יחסית עם פחות הורמונים דוקא פחות גורמת להשמנה ומצוינת לעור הפנים
    החוכמה היא להתחיל גלולות מסוג מסוים ואם הן לא מתאימות להחליף גלולות עד שאת מוצאת כאלו שיתאימו לך. פוסטינור איננו אמצעי מניעה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור זה באמת לא הפתרון..

שלי
    08/04/2012

אני כן חושבת שאת חייבת להתחיל לקחת גלולות נגד היריון, אבל לגבי יאז אני גם הייתי נזהרת.. עם כל הכתבות שהתפרסמו עליהן בזמן האחרון לגבי הקרישות דם, אני אישית לא הייתי מסתכנת, יש עוד הרבה גלולות שאפשר לקחת שחלקן גם עם מינון נמוך של הורמונים. לדעתי תבקשי סוג אחר מהרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו