כאבי בטן חזקים לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים לאחר קיום יחסי מין
    אתי
    08/04/2012

ערב טוב,
    אני והפרטרית שלי (אני מדבר בשמה...) מקיימים יחסי מין מוגנים וכו' ובשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, כמעט כל פעם לאחר מכן היא מתפתלת מכאבי בטן ודורשת משכחי כאבים. הבעיה היא שהיא מסרבת ללכת לרופא נשים או להתיעץ כי היא טוענת שזה לא נורא עד כדי כך ושזה "נורמאלי". היא לא הייתה אצלו מעולם למיטב ידיעתי. שאלתי היא ממה זה יכול לנבוע והאם בכלל יש דרך לדעת זאת בלי בדיקה, אפילו בצורה חלקית או השארה ..?
    אני רוצה להוסיף ולהגיד שבזמן האחרון בזמן ה"משחק המקדים" או איך שרק לא ייקראו לו היא לוחצת על הבטן התחתונה שלה מתוך הנאה... האם זו יכולה להיות כל הבעיה המיותרת?

דואג ולא יודע לאן לפנות,
    אולי אם אקבל תשובה חלקית אפילו אוכל לנצל זאת כדי לגרור אותה אל הגניקולוג

תודה רבה,
    סתיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היא בת 19

אתי
    08/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים לאחר קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/04/2012

דואג ולא יודע לאן לפנות,

הדאגה הכי טובה - לפנות לרופא המטפל. לכאבי בטן יש 1000 סיבות. לא נעשה אבחנות באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו