פטריה וזיהום בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וזיהום בנרתיק
    אור
    11/04/2012

אני סובלת מזה 7 חודשים מפטריות וזיהומים חוזרים ונשנים בנרתיק, אני מתראה עם הרופאה בכמעט בכל חודש ובכל חודש מחדש מתגלה פטרייה או זיהום שכואבים ומציקים לי מאוד ביום יום.
    חבר שלי חולה במחלת הקרוהון ולפני כמה חודשים הבנתי שאני נדבקת ממנו, אחרי שהבנתי זאת השתמשנו רק באמצעי הגנה והיו תקופות שגם לא היה כלל מגע מיני בנינו.
    עם זאת, חוזרים הזיהומים והפטריות ואני כבר אובדת עצות!
    רופא אחד אמר לי שיש לי ויסטבוליטיס ובגלל זה הכאב, אך הרופאה השני אליה הלכתי אמרה שזה בכלל לא המקרה ושוודאי אני נדבקת ממקומות כמו שירותים ציבוריים.
    הטיפול שאני מקבלת הוא משחות או כדורים להחדרה לנרתיק, רציתי לדעת אם ישנו טיפול אחר שיכול לעזור? משהו שאני יכולה לעשות? ממה להמנע לחלוטין? ומה יכול לגרום לכל הפטריות והזהומים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וזיהום בנרתיק

הוספת תגובה

• פטריה וזיהום בנרתיק - תגובה

ד''ר יואב פלד
    11/04/2012

יש הרבה מאוד טיפולים !!
    לפני שנותנים טיפול יש לאבחן אותך כהלכה.
    רק לאחר האבחנה ניתן יהיה להמליץ על טיפול הולם!
    על מנת לאבחן יש לבדוק אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

אור
    12/04/2012

במידה והרופאה בודקת ומסיקה שזהו זיהום או פטריה, יש טיפול אחר חוץ מכדורים או משחות לנרתיק (בהם אני כל הזמן משתמשת, אך הפטריות והזיהומים חוזרים)? יש משהו שיכול לסייע למנוע את הזיהומים בעתיד? משהו שאני יכולה לעשות בכדי שזה לא יחזור על עצמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו