פקשוש... האם לקנות גלולת יום שאחרי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקשוש... האם לקנות גלולת יום שאחרי?
    מיכל
    21/04/2012

אני לוקחת גלולות פמינט באופן קבוע מידי ערב, אך השבוע היה לי עמוס ויומיים שלא לקחתי את הגלולות בזמן (שכתי בערב, ולקחת בבוקר שלמחרת).

אתמול כשאני וחבר שלי שכבנו כשהוא הוציא את הקונדום נראה שקצת נזל החוצה.

האם לקנות פוסטינור בהקדם האפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

דנה
    22/04/2012

היי,
    בנוגע לפוסטינור או כל גלולה של היום שאחרי אני לא רוצה להגיד לך סתם כי אני באמת לא מבינה בנושא, לפי דעתי תנסי לקבוע תור לרופא נשים בהקדם האפשרי ותתייעצי איתו או שתחכי לתשובה מהד"ר פה בפורום. ממה שאני חושבת ואל תתפסי אותי במילה אם את לוקחת גלולות מס' חודשים ומקפידה בד"כ אני לא חושבת שיש סיכוי שנכנסת להיריון...

חוץ מזה רציתי לשאול אותך למה את לא רשומה לשירות אס אמ אסים של פמינט? זה נקרא מזכירונט וכל מי שלוקחת את הגלולות האלו יכולה להירשם בחינם. אין יותר נוח מזה, כל ערב (או כל שעה שתבחרי) את מקבלת אס אמ אס לפלא שמזכיר לך לקחת גלולה... מעבר לזה גם כשאת צריכה להתחיל חבילה חדשה את מקבלת תזכורת. מניסיון אישי אז זה באמת עובד... שבוע טוב מאמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו