גלולות ומחזור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ומחזור...
    מזל
    22/04/2012

שלום,
    אני בחורה בת 24, לפני כחודש בעקבות אי סדירות מחזור ומצב הורמונלי לא תקין התחלתי לקחת גלולות פמינט. את הכדור האחרון לקחתי ביום רביעי לפי מה שנאמר לי לוקח יומיים- שלושה עד שמקבלים אך למרות שעברו כבר 4 ימים עדיין לא קיבלתי...
    יום חמישי אני אמורה להתחיל לקחת גלולה חדשה..
    במידה והמחזור לא מופיע עד אז האם לקחת כרגיל/ לחכות ? (בגלל יום הזיכרון והעצמאות לא השגתי תור לרופאה שלי עד לשבוע הבא..)
    /* יש לי שחלות פוליציסטיות ובאולטראסאונד האחרון שעשיתי כשבוע לאחר המחזור נאמר לי שהרירית שלי עבה מכרגיל והיא כ16.4 מ"מ. עד כמה זה משפיע? והאם זה חריג מדי?

אודה מאוד לתשובתכם!!!
    מזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ומחזור...

הוספת תגובה

• תמשיכי כרגיל

ליאל
    23/04/2012

לקחת את הפמינט זה לא נורא זה יסתדר לך בהמשך.
    זה קרה לי בעבר גם כן והרופאה אמרה לי להמשיך לקחת כרגיל. לפעמים לגוף לוקח זמן להסתגל לגלולות אבל אחרי חודשיים שלושה זה מסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מזל
    23/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו