פימנט- פספוס גלולה וחשש להריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פימנט- פספוס גלולה וחשש להריון.
    דנה
    24/04/2012

שלום ביום שני שכחתי לקחת את גלולת הפימנט שלי, זו היתה גלולה 15 במספר-התחלת השבוע השלישי. ביום שלישי בבוקר לקחתי את שתיהן והחלטתי לעשות מה שאלון הצרכן מציע לסיים את החבילה ולקחת את החבילה אחרי ללא הפסקה.
    ביום שבת כיומיים לפני שכחת הגלולה קיימתי יחסי מין ללא הגנה נוספת (בלילה)
    האם אני צריכה לדאוג מחשש להריון? האם כדאי לקחת את הגלולה שאחרי? והאם אני צריכה להשתמש בקונדום כרגע, ואם כן אז לכמה זמן?
    תודה רבה רבה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה...

דנה
    25/04/2012

היי דנה בוקר טוב...
    קודם כל אם את לוקחת גלולות פמינט למה את לא משתמשת בשירות מזכירונט שלהם? אני גם לוקחת את הגלולות האלו ונרשמתי לשירות הזה בחינם. מאז אני לא שכחתי אפילו פעם אחת לקחת גלולה... זה שירות SMS שאת מקבלת לפלא כל יום אם לא הבנת... קיצר תירשמי זה כדאי. בקשר למה שרשמת, ממה שאני יודעת אם שוכחים לקחת גלולה בהפרש של יותר מ12 שעות אז לא מוגנים מפני היריון וצריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף עד להתחלת החפיסה הבאה... (ונראה לי שיש לך טעות במשפט והתכוונת שלקחת את שתי הגלולות יחד ולא התחלת חבילה נוספת נכון?) ולפי דעתי אין לך מה לחשוש מהיריון כי קיימת יחסי מין כשעוד היית מוגנת, במקומך לא הייתי לוקחת את גלולת יום האחרי פשוט תשתמשו גם בקונדומים עד לחפיסה הבאה, או יותר נכון לומר עד שתקבלי מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו