גירוד מתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד מתוך שינה
    מרינה
    26/04/2012

שלום, יש לי בעיה מביכה שמציקה לי כבר כמה שנים שעד היום לא יצא לי לבדוק אותה מכיוון שהתביישתי לדבר עליה.
    אני בת 24 ולפני כמה שנים התחלתי להרגיש גרד באיזור איבר המין בעיקר בלילות. בהתחלה חשבתי שזה נובע מתולעים מכיוון שהגרד הופיע גם בפי הטבעת ובאותה תקופה באמת היו לי תולעים אך גם בבעיה זו לא טיפלתי, זה פשוט עבר מעצמו (יכול להיות מצב כזה שהתולעים עוברות מעצמן?).
    אחרי תקופה הגרד הפסיק אך הגירוד עצמו לא, מצאתי את עצמי מתעוררת באמצע הלילה תוך כדי גירוד (שהחל מתוך שינה) ובתקופות מחזור אני קמה בבוקר עם "ראיות" לכך שגירדתי באמצע הלילה. אני לא יודעת אם זה קורה לי כל הזמן או רק בזמן מחזור מכיוון שבמהלך היום איני מרגישה תחושת גרד כלל.
    הבעיה שלי מאוד מביכה אותי ועוד לא יצא לי לדבר על כך עם אף אחד. ארצה לציין גם שאף פעם לא הלכתי לרופא נשים מכיוון שאני עוד בתולה ולא היה לי צורך בכך.
    מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? והאם ישנה דרך לטפל בבעיה ללא צורך ללכת לרופא?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד מתוך שינה

הוספת תגובה

• גירוד מתוך שינה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/04/2012

דברי עם רופא משפחה שיתן לך כדורים נגד תולעים בתור טיפול ראשוני ואם לא יעזור כדי לפנות לרופא נשים או לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו