גירודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים
    ליאור
    27/04/2012

שלום
    לפני כמה חודשים, היה לי דימום במשך כמה חודשים, עשיתי בדיקות כמו פאפ ותרבית
    והם יצאו תקינים והרופא אמר לי שאין לי מחלות מין- כשהוא בדק אותי, ועשה לי אולטרסאונד פנימי, לכן הרופא החליט שאני אקח גלולות. ואכן הדימום הפסיק, אך עדיין יש לי הפרשות חומות אחרי תקופת המחזור לכמה ימים טובים כפי שלא היה לי לפני האירוע עם הדימום.

לאחר שהרופא בדק אותי הוא אמר לי שפתחתי פיטריה בנרתיק, לטענתו כנראה בגלל הדימום הממושך שעשה את הנרתיק לא הגייני.

הרופא נתן לי נר- שעזר לכמה ימים ובאמת לא היה לי ריח או הפרשות או גירודים, לאחר שבוע חזרו כל התופעות,
    הרופא נתן לי כדור לבליעה נגד פיטריות, זה לא עזר
    הוא נתן לי עוד אחד- זה לא עזר.

ההפרשות צהובות/ שקופות, הגירודים הולכים וחוזרים והרבה בלילות, והריח לא נעים,
    חשבתי שהגלולות יעזרו או שאולי זה יעבור אז חיכתי עד שיעבור 3 חודשים לגלולות,
    זה לא עזר,

אני כמובן קבעתי תור לרופא, אבל אודה לעצה למה זה יכול להיות ואיך כדי לטפל בזה?
    ואני רוצה לציין שאף פעם לא היה לי פיטריה לפני מקרה הדימום הלא מוסבר, ולא היה לי אף פעם בעיות במחזור.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

ליאור
    27/04/2012

שאני משתמשת בפדים- בגלל ההפרשות
    אפילו שאומרים שזה יכול לעשות פטריות- אין לי ברירה- אני לא מסוגלת ללכת עם תחתונים רטובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/04/2012

נסי פדים אורגניים בחנויות טבע אלו פחות גורמים לגירויים ובקשי מהרופא לעשות תרבית נרתיקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו