דם אחרי מגע מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם אחרי מגע מיני
    דניאלה
    29/04/2012

ערב טוב אני ובן זוגי פעילים מינית אחד עם השני כבר 10 חודשים והכול היה תקין עד שלאחרונה בפעמיים האחרונות אחרי סיום המגע המיני שמתי לב שיורד לי מעט מאוד דם באמת שמעט מאוד , לפני שלושה שבועות סבלתי מפטירה בנרתיק וכמובן שטיפלתי בזה עברתי טיפול של נרות ומשחה ואחרי שסיימתי טיפול והכאבים עברו וקיבלתי אישור מרופא מהפורם שלכם שניתן לחזור לפעילות מינית באמת חזרתי ואחרי סיום המגע המיני ירד לי מעט דם אני יודעת שזה לא בסדר שלא פניתי להתייעץ עם רופא עוד בפעם הראשונה שזה קרה, עברו שבועיים וחצי מאז הפעם האחרונה שהייתי איתו במגע מיני ובסיום היחסים ירד לי שוב מעט דם אני

אני קצת מודאגת ממה זה יכול להיות אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם אחרי מגע מיני

הוספת תגובה

• דם אחרי מגע מיני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/05/2012

יכול להיות שיש דלקת בצוואר הרחם או שיש קרע בפתח הנרתיק בזמן החדירה. פני שוב לבדיקת רופא נשים רצוי אחרי יחסי מ ין- כדאי לעשות גם בדיקת פאפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה שאלה נוספת בנושא קצת

דניאלה
    01/05/2012

שסבלתי מהפטריה הרופא עשה לי בדיקת אולטרסן ואמר שצוואר הרחם תקין וגם השחלות,אני קצת מודאגת מה אופן הטיפול עם זה קרע בנרתיק וגם מה הסיכויים שזה משהו פחות חמור, וגם כתבת שרצוי לקיים מגע מיני לפני הבדיקה רציתי לדעת כמה זמן לפני הבדיקה עדיף בשביל שהבדיקה תיהיה יותר אמינה כדי לדעת את הסיבה לדימום?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו