גלולות+מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות+מיגרנה
    ענת
    30/04/2012

שלום,
    אני בת 20, יש לי בן זוג קבוע כבר תקופה ממושכת.
    לא פעם אחת היה חשש להריון כיוון שהקונדום פשוט נשאר בפנים.
    הייתי רוצה להתחיל ליטול גלולות הרופאה שלי סירבה לתת לי מרשם לגלולות משולבות בגלל שחוויתי כ-4 ב4 השנים האחרונות התקפי מיגרנה שכללו הקאות, קושי להסתכל על האור, לדבר ולשמוע.
    היא המליצה על לי סראזט, אך איני רוצה לקחת אותו כיוון שהרעיון שיפסק לי המחזור מרתיע אותי.

יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להימנע מהריון בלתי רצוי? או איך נדאג לכך שהקונדום יישאר במקום?

תודה מראש,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות+מיגרנה

הוספת תגובה

• גלולות+מיגרנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/05/2012

צודקת הרופאה שלך שלא ממליצה לך להשתמש בגלולות. סרזט זוהי אופציה טובה ובטוחה וכדאי לנסות..
    לגבי קונדומים כנראה שאתם לא משתמשים בו נכון. הבחור צריך לצאת מהנרתיק מיד לאחר השפיכה ולהחזיק את הקונדום על האבר בזמן ההוצאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתשובה,

ענת
    01/05/2012

הקונדום נשאר בפנים בזמן האקט!

בנוגע לסרזט, באמת קשה לי עם המחשבה שאני לא אקבל מחזור. האם יש אפשרות אחרת?

האם לסרזט יש השפעות לטווח ארוך? הבנתי שהוא יכול להגביר כאבי ראש ואף לפגוע בפוריות לאחר שימוש ממושך.

תודה מראש,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו