דחוף דחוף גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף גלולות
    ממתינה לתשובה
    02/05/2012

שלום,
    החודש התחלתי ליטול גלולות פמינט בפעם הראשונה אחרי חמש שנים ללא גלולות,
    בהן 2 לידות ב"ה .
    במהלך החודש שכחתי גלולות פעם אחת, המשכתי ליטול ושכחתי שוב, בפעם הזו 4 ימים לא נטלתי, בהתייעצות עם רופא נשים המשכתי את חצי החבילה שנותרה לי ולפני יומיים הסתיימה החפיסה.

ברצוני לדעת מתי מתחילים את החפיסה הבאה?
    כרגע אני מדממת (לדעתי זה לא מחזור כי גם כששכחתי ליטול את הגלולות הופיע דימום,
    איך אוכל לדעת האם זה דימום או מחזור?
    אני מעוניינת לדעת משום שלמיטב זכרוני מתחילים חפיסה חדשה ביום הראשון של המחזור החודשי, האם אני צודקת?
    איך אוכל לדעת שאני לא מפספסת את היום הראשון של המחזור, שלא אחשוב שזהו סתם דימום ואפספס את הגלולה הראשונה.
    (קראתי באינטרנט שצריך להתחיל חפיסה חדשה שבוע לאחר שהפסקתי גם אם לא מופיע מחזור, ברצוני לדעת האם נכון. בנוסף אשמח להבהרה-סיימתי את החפיסה שהמשכתי ביום שבת, האם אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה ביום שבת או שביום ראשון?)

אשמח לעזרתכם בדחיפות,
    שאלה אחרונה, אשמח לדעת ברגע שאני מתחילה חפיסה חדשה מתי אני מוגנת.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף גלולות

הוספת תגובה

• דחוף דחוף גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2012

התחילי את החפיסה החדשה בלי קשר לדימום אחרי 7 ימי הפסקה. אינך מוגנת ב3 שבועות הקרובים הוסיפי עוד אמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אברמוב שוב שלום

ממתינה לתשובה
    03/05/2012

האם אני מתחילה ביום ראשון אם הפסקתי ביום שבת שעבר?

אני אהיה מוגנת שלושה שבועות לאחר נטילת הגלולה הראשונה או מיום הפסקת הגלולה הקודמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו