הריון שני בגיל מבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שני בגיל מבוגר
    מיכל
    03/05/2012

אני בת כמעט 41. ילדתי את ביתי היחידה לפני תשעה חודשים אחרי שתי הפלות יזומות (תסמונת דאון והתפתחות לא תקינה).

אני מנסה להכנס שוב להריון. חיכיתי חצי שנה כמו שהרופא שלי אמר (אחרי ניתוח קיסרי) ולמעשה אני כבר מנסה ארבע פעמים ללא הצלחה להכנס להריון. (למרות שבשלושה נסיונות הקודמים נכנסתי בקלות להריון - בנסיון הראשון או השני).

אני יודעת שבשל הגיל המבוגר וההיסטוריה שלי לא יהיה לי פשוט לעבור הריון שני בהצלחה אבל אני רוצה לעשות הכל על מנת כן להצליח.

שאלתי היא אם כדאי בשלב זה כדאי לעבור להקפאת ביציות או הפריה חוץ גופית...הלא כל חודש שעובר הביציות שלי מזדקנות והסיכוי שלי קטן. אני מרגישה שאני על זמן שאול מבחינה זו.
    לא רוצה להסתכל לאחור ולהגיד שיכולתי להצליח ושלא פעלתי נכון.

אשמח לחוות דעת מקצועית בעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שני בגיל מבוגר

הוספת תגובה

• הריון שני בגיל מבוגר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/05/2012

התיעצי עם רופא המטפל בך שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

מיכל
    06/05/2012

תיארתי את ההיסטוריה הרפואית פה. כולם מתייעצים עם הרופאים שלהם אבל בשביל זה הפורום...לשמוע חוות דעת נוספת, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

רות
    06/05/2012

בגילאים כאלו רופא הפריון יבקש מימך לעשות בדיקות הורמונליות. מקובל שהוא יעשה לך 3 מחזורים של הזרעות ואם לא הולך מסלול להפריית מבחנה. לא לחכות
    בגילאים כאלו לא ממליצים לעשות הקפאת ביציות מהטעם שהביציות בגיל זה ממילא אינן צעירות ולא ישרדו בהקפאה.
    עדיף הפריית מבחנה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו