הפלה טבעית - סיבות אפשריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית - סיבות אפשריות
    י.ב
    05/05/2012

אני בת 25, בריאה. לפני זמן קצר התבשרתי שאני בהריון בבדיקה רפואית.
    לפני מס' ימים חל דימום וכאבים בבטן התחתונה, בבדיקה בבית החולים עדיין ראו שקיק. לאחר יום שוב נתקפתי כאבים חזקים ודימום חזק, שוב נגשתי לבית חולים ונאמר לי שאין הריון, השקיק נעלם. אציין שבילדותי סבלתי מרפלוקס וטופלתי ובנוסף עשיתי ניתוח שבר ( בקע ). האם יש קשר? מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לתופעה? אין הסטוריה משפחתית ( אמא ואחיות פורות ללא בעיה כלל וכלל להכנס להריון). אני מודאגת מאחר וזו באמת תופעה חריגה במשפחתי, כמו כן אינני יודעת מה הסיבה ואיך אוכל לעזור לגופי למנוע זאת בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בד"כ אין סיבה מיוחדת

רות
    05/05/2012

שיעור ההפלות הוא כ 20%
    אי אפשר למנוע זאת. זה קורה.
    בד"כ אומרים שכנראה העובר אינו תקין מבחינה כרומוזומית ולכן הגוף פולט אותו
    זה לא מעיד על הריונות וכניסה להריון עתידיים.
    בד"כ אם מתרחשות 3 הפלות ברציפות, אז שולחים את האישה לבירור
    שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה טבעית - סיבות אפשריות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/05/2012

כ 10% מהנשים בהריון עוברות הפלה ובדרך הסיבה היא שהעובר המתפתח איננו תקין הגוף יודע לזהות התפתחות של עובר לא תקין ודוחה אותו. לא קשור לגנטיקה משפחתית לא קשור למחלות שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו