דחוף ביותר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר...
    יערית
    10/05/2012

היי,

בת 32 לאחר שני ניתוחים קיסריים האחרון לפני חצי שנה, לוקחת גלולות כ-3 חודשים מאז הפסקת ההנקה, לאחר איחור של שבוע במחזור (שכחתי גלולה אחת) עשיתי שתי בדיקות הריון ביתיות ויצאו שליליות. בדיקת בטא-1.20. לאחר איחור של כ3 שבועות הלכתי לרופאה שאמרה שיש שק הריון ריק!! ואמרה לי לחזור בעוד שבועיים, למחרת חזרתי על הבטא עדין 1.20. הלכתי לרופא אחר שאמר לי שיש שק אך זה לא הריון!! לא כ,כ הבנתי מה קורה,מה זה יכול להיות? שק עם רירית בתוכו (רופא אחא שעשה לי אולטראסאונד חדשני יותר אמר שאין לי מה לדאוג ושכנראה אקבל מחזור ממש בקרוב.
    אני דואגת מאוד האם לחכות או ללכת שוב? האם יכול להיות גידול?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר...

הוספת תגובה

• דחוף ביותר... - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/05/2012

יכולה להיות סיטואציה שבגלל כל מני סיבות רקמת העובר לא מתפתחת, היא פשוט איננה.
    אבל על כל זה את חייבת לדון עם הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי.

יערית
    11/05/2012

אבל זה בכל מקרה לא הריון בגלל רמת ההורמון ,לא? אם רקמת העובר לא מתפתחת הבטא גבוהה יותר,לא.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו