שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגית
    11/05/2012

שלום,אני בת 30. מאז הלידה (לפני שנה ו-10 חודשים) החלו לי כאבים נוראים בזמן המחזור. הכאבים הם מעין לחץ נוראי כלפי מטה.שמתי לב שגם ישנם גושים באזור.בימים הראשונים של המחזור אני ממש לא מסוגלת לעמוד ורק ישיבה או שכיבה מרגיעים את הכאב.הכאבים של הלחץ מזכירים קצת את הצירי לחץ שהיו בעת הלידה(בעוצמות נמוכות יותר ממה שהיה בלידה אבל עדיין זה מאוד כואב ומציק). אני זוכרת שהכאבים הללו היו בשנים הראשונות של המחזור אבל עם הזמן נעלמו וחזרו רק אחרי הלידה. מה זה יכול להיות? האם זה משהו שמצריך בדיקה? והאם הבדיקה חייבת להיות בעת מחזור (כי קשה לי מאוד להיבדק בזמן מחזור) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אפשר מענה בבקשה???

חגית
    13/05/2012

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    14/05/2012

את חייבת להבדק. יתכן ומדובר באנדומטריוזיס. ניתן לטפל בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    14/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צניחה של הנרתיק

חגית
    16/05/2012

תודה רבה לך על המענה, קבעתי תור למרפאה שמתמחת באנדומטריוזיס. בנוסף הייתי אצל הרופאת נשים שלי, היא בדקה אותי ואמרה שיש צניחה קלה של הנרתיק. מה זה אומר? ממה זה נובע? אני עברתי לידה רגילה לפני כמעט שנתיים, יכול להיות שזה מהלידה? מה ההשלכות? סליחה על כל השאלות ותודה רבה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו