דימום עקב קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום עקב קיום יחסי מין
    דורית
    13/05/2012

לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לאחר שלא קיימתי שנתיים (לפני כן הייתי מקיימת יחסי מין מלאים כמעט כל יום, ללא כל כאב ושום בעיות).

הפעם הראשונה (לפני כשבוע) הייתה כואבת ברמות מטורפות, אולי אפילו כמו הפעם הראשונה כבתולה. וכנ"ל גם ה 5 פעמים שאחריה (סה"כ קיימתי 6 פעמים תוך 24 שעות).

כמו כן, כמה שעות לאחר תחילת היחסים הראשונים התחיל דימום.
    דם אדום בהיר, לעיתים חום בהיר, מעט על התחתונית, ובניגוב שתן. לא מצריך פד.
    ככה זה עד היום.
    כך שנאלצתי להפסיק את קיום היחסים.

תור לרופאה רק בעוד שבועיים.

שאלותיי-

1. למה כל כך כאב לי? האיזור תוך שנתיים הצטמק עד כדי כך? ונניח שכן, זה לא היה אמור לכאוב בפעם הראשונה וזהו?? למה כאב גם 5 פעמים אחרי??

2. האם יש מצב שהדימום הוא עקב פצע או שמא יש סיבה אחרת? מעולם לא דיממתי בעת קיום יחסים.

3. האם לעת עתה להפסיק לנסות לקיים יחסים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום עקב קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• תוספות חשובות

דורית
    13/05/2012

1. בכל הפעמים הייתי מגורה מאוד ורטובה מאוד.
    2. הכאב היה בעיקר בתחילת הנרתיק. כלומר, כשחציו הראשון של איבר המין נכנס זה היה החלק הקשה והכואב במיוחד. כשחצי מהאיבר כבר היה בפנים, היה יותר קל להכניס את השאר.
    3. הכאב היה בזמן החדירה בלבד ועבר לאחר מכן לגמרי. לא נמשך מעבר לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות חשובות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/05/2012

אל תקיימי יחסי מין עד שתבדקי על ידי רופאת נשים.יכול להיות דלקת, יכול להיות מחלת עור בפתח, יכול להיות יובש שנגרם עקב גלולות, הדימום נגרם כנראה עקב קרע בעור בפתח הנרתיק. מרחי בינתיים שמן שקדים יום יום וכדאי יהיה לשלול וסטיבוליטיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו