כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    נטלי
    14/05/2012

שלום,
    בני בת 35, שנה וחצי אחרי לידה. בערך חודשיים אני שמה לב שיש לי כאבים כשבוע לפני הווסת ולפני הביוץ. הכאבים כמו כאבי מחזר או בבטן תחתונה או כאבים פנימיים ב- perineum (מפשעה?) . פעם אחרונה הייתה לפי פטרייה וכאבים ועשיתי אולטרסאונד, לפיו הכל היה תקין והייתי כשבוע לפני ביוץ. זאת אומרת, הכאבים מקדימים את הביוץ ואת המחזר בכשבוע. האם תקין באופן כלל ונשל העובדה שהתחילו בצורה כזאת רק לאחרונה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

מילאטנר דוד
    15/05/2012

את זקוקה להערכה גינקולוגית מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט

נטלי
    15/05/2012

ד"ר, תודה על התשובה.
    אני אשמח אם תפרט מה יכול לכלול הבירור. הרי עשו לי אולטרסאונד והיה תקין. הרופא אמר אז שאם אחרי הביוץ יימשכו הכאבים - לפנות לרופא כללי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

נטלי
    15/05/2012

ועוד משהו: לפני חודשיים אושפזתי בבית חולים, והתקלחתי בהיותי במחזור, יש מצב להדבק ככה במשהו? אני חושבת שהכאבים הופיעו אחרי זה... האם נראה לך שיש קשר? ומה ששאלתי כבר - מה יכול לכלול הבירור....
    תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    16/05/2012

בהחלט מצריך בדיקה גניקולוגית לצורך אבחון וטיפול בהתאם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו