הפסקת גלולות יסמין -הפסקת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות יסמין -הפסקת מחזור
    עדי
    15/05/2012

שלום,
    אני החלטתי להפסיק לקחת גלולות אחרי כמעט חמש שנים שאני לוקחת מאחר ואני חוששת שזה יעשה לי בעיות בעתיד ואני רוצה לראות שאני אכן מקבלת מחזור כמו שצריך.
    עברו כבר שבועיים והמחזור לא חזר. אני לא עשיתי בדיקת הריון אבל אני דיי בטוחה שאני לא בהריון, כי עד כה קיימתי סקס בטוח ואני שנים עם גלולות.
    לפני שהשתמשתי בגלולות המחזור בתקופת הצבא המחזור היה מגיע בד"כ כל חודש בד"כ הוא היה שבוע לפעמים , הייתה תקופה שהוא הגיע גם פעם בחודש וחצי.
    האם כדאי לי לפנות לגניקולוג שיבדוק אם יש אצלי בעיה?
    ואם לא מתי לפנות?
    בעלי ממש לא מרוצה שהפסקתי את הגלולות ורוצה שאחזור לקחת, כרגע אני דיי מתנגדת מרצון לנקות את הגוף ומחשש לבעיות בעתיד הלא כזה רחוק (שנה-שנה וחצי).
    במידה ואני אסכים לעבור לגלולות ולהפסיק עוד שנה, האם זה יכול להיות בעייתי מאחר והפסקתי רק באמצע אפריל? ממה שכתוב בגלולות צריך לקחת את זה ביום של המחזור מאחר ואין לי מחזור מתי לקחת?
    תודה,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות יסמין -הפסקת מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/05/2012

פני לרופא הנשים שלך ליעוץ. יכול להיות שהמחזור מתעכב אחרי הפסקת גלולות. אם לא תקבלי בשבועות הקרובים ניתן לטיפול כדורים שמזרזים מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו