בבקשה צריכה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריכה עזרה!!
    דגדג
    15/05/2012

אני בת 19 ונוטלת גלולות מליאן כבר כמעט שנתיים. המחזור שלי בדרך כלל מאוד סדיר ותמיד לפני המחזור אני מרגישה שהוא עומד לבוא.
    לפני כשבוע וחצי קיבלתי מחזור אך לפני כ3 ימים שוב הופיע דימום, בלי שום התראה מוקדמת כלומר מבלי שהרגשתי בכך. הדימום נמשך עד היום ואינו נחלש.
    לא זכור לי ששכחתי לקחת גלולה, אני מאוד מקפידה בענין.
    אילו סיבות נוספות יכולות להיות להופעת הדימום המתמשך הזה ?
    (התחלתי לפני כשבועיים דיאטה שאוכלים בה מעט מאוד ואני מאבדת הרבה ממשקלי, יש לזה קשר אולי?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה צריכה עזרה!!

הוספת תגובה

• בבקשה צריכה עזרה!! - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    15/05/2012

אולי. בכל מקרה המתיני למחזור הבא. סביר שזה יסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה...

דנה
    16/05/2012

היי, ייתכן ובגלל הדיאטה חלו שינויים הורמונליים בגוף שלך, אני חושבת שכדאי לך לפנות לרופא נשים ולספר לו על הדיאטה. אולי הוא יחליט להחליף לך את הגלולות... לי קרה מקרה דומה כששכחתי לקחת מס' גלולות במהלך החודש ובגלל זה רציתי להמליץ לך שבשביל שתהיי בטוחה שאת לא שכחת גלולה ולא רק שתניחי, תעשי לך תזכורות לקחת את הגלולות, למרות שאת מקפידה יכול להיות שפספסת יום ולקחת את הגלולה רק למחרת. בכל מקרה אני לוקחת פמינט ויש להם שירות תזכורות שדרכו אני מקבלת הודעה לפלא כל יום, כך אין מצב שאני שוכחת לקחת את הגלולה, מה גם שזה בחינם. (למדתי לקח ממקרים עברו) תבדקי דרך מליאן אם קיים משהו דומה כזה גם, זה נקרא מזכירונט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו