התקן מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן מירנה
    רונה
    15/05/2012

שלום

אני תשעה חודשים אחרי לידה , עדיין מניקה, בעברי הריון חוץ רחמי אחד שהסתיים בכריתת חצוצרה ואחריו עוד שני הריונות טבעיים תקנים . כמו כן היסטוריה של דלקות ופטריות חוזרות ונשנות .
    אני מעונינת באמצעי מניעה , הרופא המטפל שלי ממליץ לי בחום על מירנה גם כאמצעי יעיל וגם כדרך טובה להשגת איזון הורמונלי ושל פלורת הנרתיק.
    בבואי להתקין את המירנה קראתי את העלון המצורף וקיבלתי " רגלים קרות " מטריד אותי שיש לי חצוצרה אחת בלבד ואני חוששת שההתקן יכול לגרום לי להריון חוצ רחמי נוסף

ברור לי שלא אוכל לקבל הבטחה של 100 אחוז אך האם נכון לי להשתמש בהתקן יותר מאמצעי אחר ...

אני תמיד סומכת על הרופא שלי אבל אני לא יכולה להתנתק מהתחושה שיש עוד שיקולים שאינם קשורים למטופל עצמו , בהמלצה על תרופה זו או אחרת...

אשמח לקבל חוות דעת

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן מירנה

הוספת תגובה

• התקן מירנה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    15/05/2012

מירנה שיטת מניעה טובה. לכל שיטה חסרונות ויתרונות משלה וסיבוכים בתדירות ושכיחות שונה ולרוב נמוכה(אחרת לא הינו משתמשים באמצעים אלו) חברת תרופות או כל שווק רפואי מחויב לידע אותך על סיבוכים אפשריים ללא קשר לשכיחותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו