איבוד תחושה בדגדגן, עזרה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד תחושה בדגדגן, עזרה בדחיפות
    מודאגת
    15/05/2012

שלום, אני בת 18 ומאוד מודאגת ממצבי. כבר קיימתי יחסי מין בעבר, אמנם כרגע איני נמצאת בקשר מיני.
    תמיד הייתי עוסקת באוננות, אמנם לאחרונה אני חווה חוסר תחושה בדגדגן ובפתח הנרתיק עצמו. אני פוחדת שזה נובע משימוש אגרסיבי באיזור. לפני כחודש, זה מעט מביך, אבל השתמשתי במברשת שיניים חשמלית לצורך סיפוק מיני. לא דיממתי, לא פצעתי את עצמי, והכל התנהל כשורה כשבוע עד שהתחלתי לחוות ירידה ברגישות. יש לציין כי השימוש אולי אכן היה אגרסיבי, הרטט חזק יותר משל ויברטור והוא הופנה ישירות על הדגדגן, וגם יכל להימשך שעה. הנחתי שזה נורמלי, כי חוויתי זאת כבר בעבר, סוג של 'הרגל'. אמנם, הפעם אני לא מרגישה שזה המצב, עברו כבר שבועיים וחצי אם לא יותר, ועדיין הרגישות לא חזרה. אם להצמיד לזה מספר, אוכל לומר שכ40% מהתחושה אבדה. כאילו העצבים נחלשו.
    האם באמת גרמתי לעצמי נזק עצבי? האם הרגישות באיזור לעולם לא תחזור? האם לא אוכל ליהנות מאורגזמה כמו בעבר? ואני רק בת 18.
    אני מאוד מפוחדת, מתוסכלת, עצובה, אני חרדה לכך שגרמתי להרס חיי המין שלי.
    בבקשה ענו לי, והציעו לי פתרונות.
    דברים נוספים שצריך לדעת: -אין שינויים בצבע של הנרתיק או הדגדגן, הצבע הורוד נשמר.
    -אני עדיין יכולה להגיע לאורגזמה, אבל אחרי זמן ארוך בהרבה מאוד מלפני חודש.
    -ושוב אומר, התחושה היא לא של 'הרגל', אלא של עצבים שנחלשו.
    -ואני לא לוקחת תרופות באופן קבוע, גם לא גלולות.

עזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו