שאלה לגבי גלולות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי גלולות...
    שירה
    17/05/2012

שלום אני התחלתי לקחת לפני חודש גלולות פמינט ויש לי 2 שאלות.
    1. למזלי זה לא עשה לי משהו יותר מידי גרוע כמו שכתוב בתופעות לוואי אבל מה שכן יש לי דימום קל כל הזמן כל יום. וזה לא נגמר אחרי המחזור שקיבלתי. זה ממש מביך ואני לא יכולה ללכת עם מכנס בהיר אני לא יודעת מה לעשות. זה יפסיק מתישהו?

2. אמרו לי שצריך לקחת את ה21 גלולות ואז לעשות הפסקה שבוע וסיימתי לקחת אז בעצם אני סופרת שבעה ימים ויום רביעי הבא אני חוזרת לקחת? האם אני יכולה גם לקיים יחסי מין בשבוע הזה שאני לא לוקחת?

אשמח לעזרתכם הדחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי גלולות...

הוספת תגובה

• התבלבלתי

שירה
    17/05/2012

התכוונתי יום חמישי הבא חוזרת לקחת את הגלולות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תגובה???

שירה
    18/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גלולות... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/05/2012

הדימום החריג יכול לקרות בחודשיים הראשונים ללקיחת הגלולות, אם גם בחודש הבא יהיה דימום את צריכה להחליף גלולות.
    לגבי השבוע הפסקה את צריכה לספור 7 ימים ללא גלולה וביום השמיני להתחיל חפיסה חדשה
    את מוגנת בשבוע הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו