גלולות יסמין ופלורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין ופלורט
    מיכל
    19/05/2012

שלום רב,
    אני בת 22 והתחלתי היום לקחת גלולות בפעם הראשונה..
    ביקרתי אצל רופא המשפחה שלי (לאחר בדיקות דם שיצאו תקינות לחלוטין) הוא נתן לי יסמין ואמר לי שאי אפשר לדעת אם זה יתאים לי אם לא אנסה ולא בדק את התוצאות בדיקות הדם שלי..קראתי שיש על הגלולה ביקורות שליליות.. לא הרגשתי עם זה טוב וביקרתי אצל רופאת נשים שנתנה לי פלורט וככה יצא שיש לי 2 חפיסות שונות..

התחלתי לקחת את יסמין כי השיקול הכי חשוב שהיה לי היה לא להשמין והבנתי שהסיכוי להשמין מגלולה זו היא נמוכה..
    אבל אני מפחדת שזה מינון הורמונלי גבוה מידי לגלולות בפעם הראשונה..
    וחשוב לציין שאני לוקחת מניציקלין לפצעי בגרות ..
    השאלה שלי היא: האם אתה ממליץ לי להמשיך לקחת את הגלולה? או להפסיק מעכשיו..
    והשאלה הכי חשובה: אני יכולה לקחת גלולה וגם את האנטיביוטיקה מניציקלין ביחד? כי אני מבינה שהגלולה משפיעה על האקנה גם ככה ואני מפחדת שאם אפסיק את האנטיביוטיקה האקנה שלי תחזור בסופו של דבר..

אשמח לייעוץ לפני שאני נוטלת את הגלולה השניה של יסמין.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יסמין ופלורט

הוספת תגובה

• גלולות יסמין ופלורט - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    20/05/2012

יש לפנות לרופאה המטפלת!! על מנת להחליט אודות סוג הגלולות אשר מתאים ביותר לטיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- שאלהה

מיכל
    20/05/2012

אני יכולה לקחת היום את הפלורט לאחר שלקחתי כבר יסמין אתמול? לקחתי רק גלולה אחת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין ופלורט

שלי
    20/05/2012

דווקא ידוע שיסמין משמינות, אז אם כבר קיבלת שתי חפיסות אני יכולה להמליץ לך מניסיון שלי על פלורט, אני לוקחת אותן ולא עליתי גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו