תופעות לוואי של גלולות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של גלולות....
    חגית
    21/05/2012

התחלתי ליטול עפ"י מרשם של רופאה גלולות מסוג מרסילון כרגע לצורך הסדרת המחזור לקראת חתונה באוגוסט. התחלתי כמובן ביום הראשון של המחזור וכבר יום למחרת הרגשתי בחילות, אבל אתמול בלילה שכבר היה היום השני שאני נוטלת אותן קמתי מתוך שינה בלילה עם בחילות נוראיות, כאב בטן והקאתי.
    גם עכשיו בבוקר אני מרגישה הרגשה כללית לא כל כך טובה, מן חולשה. האם זו תופעה נורמלית? מה אני אמורה לעשות להמשיך לקחת את הגלולה או להפסיק ולגשת לרופא נשים שיחליף לי אותן?
    ספצפית היום ומחר גם אין לי רופא נשים פעיל שאני יכולה לגשת שיחליף לי, אני לא יודעת מה לעשות . אם אני מפסיקה אותן עכשיו זה עלול להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של גלולות....

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של גלולות.... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/05/2012

אם את מגיבה כל כך רע לגלולות הפסיקי אותן , ברגע שהקאת את הגלולה יש סבירות שהיא לא נספגה ואז אין ערך ללקיחת הגלולות ופני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה על המענה

חגית
    23/05/2012

אני עד עכשיו לקחתי אותן והקאתי שוב,והפסקתי ..פשוט אני מחכה לתור לרופאה .
    אני עדיין במחזור, יכול להיות כשאני מפסיקה את הגלולות שאני אדמם יותר זמן?
    ושאלה נוספת- הרי התחלתי את הטיפול בגלולות כיוון שאני רוצה שיסתדר לי המחזור לפני החתונה וכמובן למניעת הריון אחרי החתונה כי כרגע אני לא מקיימת יחסים אבל רציתי להתחיל גלולות מעכשיו כדי להתרגל אליהן ולוודא שהן מתאימות לי. השאלה שלי היא אם הרופאה נותנת לי כדורים להסדרת המחזור -אני מבינה שיש כדורים מיוחדים...האם הם כמו גלולות גם למניעת הריון? או שהן אך ורק להסדרת המחזור? כי אני חושבת שאין טעם לקחת כדורים כאלה כי אנחנו לא רוצים עדיין להכנס להריון אחרי החתונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו