פיספוס בגלולה - פמינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספוס בגלולה - פמינט
    ד
    21/05/2012

שלום,
    התחלתי לקחת את גלולות פמינט לפני כחודשיים (כבר לקחתי גלולות בעבר), ההתחלה יצאה ביום חמישי.

ביום שלישי האחרון כבר לקחתי את הגלולה האחרונה של החפיסה, משמע ביום רביעי כבר התחלתי את השבוע הפסקה.

אם התחלתי את הסבב ביום חמישי זה לא אומר שאני אמורה להתחיל/לסיים אותו כל חודש באותו יום? האם זה אומר שהיה לי פיספוס בשלב מסוים בחודשיים האחרונים?

קיבלתי מחזור ואף עשיתי בדיקת הריון. אבל רציתי לדעת האם ברגע שאתחיל את החפיסה החדשה ואקפיד על רצף לקיחת הגלולות אהיה מוגנת כרגיל או שיש צורך להשתמש בקונדום?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיספוס בגלולה - פמינט

הוספת תגובה

• פיספוס בגלולה - פמינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/05/2012

מאחר ולא ברור מה קרה עם הגלולה החסרה או שאולי לקחת ביום אחד שתיים? התחילי את החפיסה החדשה ביום רביעי ולא נראה לי שאת צריכה הגנה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיספוס בגלולות

חני
    22/05/2012

למה שלא תרשמי למזכירונט? זה פשוט לקבל תזכורת לפלאפון שמתאים לפמינט וזה בחינם. לי זה עוזר למנוע בלאגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו