מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שונה שם "למטה"מתוסכלת27/05/2012
שלום ד"ר
יש לי שאלה שכבר שנים מהדהדת ולא מניחה לי. התייעצתי עם רופאת השנים שלי שאמרה בפשטות שיש עוד המון במצבי ושאין משהו שהוא לא בסדר...
אני בת 38. אני בעלת עור בהיר בכל הגוף, אבל שם למטה, שפתיים חיצוניות, חיץ ופי הטבעת - הצבע כהה מאוד אבל מאוד, כמעט שחור.
לפני המווווווווון שנים, בן זוג שהיה לי הציץ שם כדי לענג, לעג לי ואמר שיש לי חור שחור שאפילו לכושית אין צבע כזה. ומה זה פגע בי.
הרגשתי אשמה, כאילו שאני לא בסדר... מאז היו לי רק שני בני זוג, לשניהם לא נתתי להתקרב לאיזור, למרות שידוע לי שזאת אחת הדרכים בהן נשים מתענגות מאוד.
מה גורם לעור באיזור שם להיות כהה כל כך? האם זה קשור לפעילות בלוטת התריס ?(אני מעלה השערה, פשוט נתקלתי בהודעות לגבי בתי שחי כהים בגלל תת פעילות של בלוטת התריס, וחשבתי שאולי רק אולי זה קשור גם לצבע ש"למטה" במקרה שלי)
האם יש לזה פתרון? אפשר להלבין את העור איך שהוא??? אני ממש מצוברחת. נמנעת מקיום יחסים ועד היום נמענתי מלהרגיש עונג אמיתי כדי שלא יסתכלו שם....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שונה שם "למטה" - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/05/2012את מתארת תופעה נורמלית לחלוטין ותקינה. מי שלעג לך לא הצטיין בחוכמתו. בכל אופן אם התופעה מאד מטרידה אותך אפשר לנסות להלבין כל עוןר וגם עור השפתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע שונה שם "למטה" - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
מתוסכלת29/05/2012באיזו דרך ניתן להלבין את העור באיזור הרגיש הזה????
הוקל לי לדעת שזה "נורמלי" ולא חריג...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - תודה על התשובה אבל -
מתוסכלת03/06/2012באיזו דרך ניתן להלבין את העור באיזור הרגיש הזה????
הוקל לי לדעת שזה "נורמלי" ולא חריג...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?