תחילת לקיחת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת לקיחת גלולות
    נעמה5648
    31/05/2012

שלום,

אני בת 18, היום התחלתי לקחת גלולות אמילי ויש לי מספר שאלות:
    1. אני נמצאת כרגע ביום השני של המחזור, הרופא אמר שאני אהיה מוגנת אחרי 10 יום, אבל עכשיו קראתי במקומות שונים וכתוב שאחרי שבועיים ובחלק אומרים שבחפיסה הזאת לא תהיה לי הגנה כלל ורק מהחפיסה הבאה זה ישפיע....איך בדיוק זה עובד?
    2. הגלולות מסודרות לפי ימים, והתחלתי לקחת מההתחלה, האם זה משנה הסדר שבו אני לוקחת את הגלולות או שכולן אותו דבר?
    3. אני מעשנת כ10 סיגריות וכתוב שמומלץ לא לעשן בכלל עם נטילת הגלולות.....הרופא אפילו לא שאל אותי על כך, מה הסיכון והאם אני אמורה לקבל מינון יותר נמוך אם אני מעשנת? איך זה פועל בדיוק בשילוב עם עישון?
    4. אני עוברת כרגע טיפולי לייזר להסרת שיער, האם הגלולות משפיעות על זה? שמעתי שהן אמורות לעזור במקרים של שיעור ייתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת לקיחת גלולות

הוספת תגובה

• ועוד שאלה...

נעמה5648
    31/05/2012

במקרה ושכחתי לקחת גלולה אני צריכה לקחת ביום למחרת 2 או שאסור לקחת 2? ומה עושים בכללי במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/06/2012

אם לקחת את הגלולה מהיום הראשוןשל המחזור את כבר מוגנת מהתחלה אם פספסת את היום הראשון של המחזור לוקח שבועיים שבהם תצטרכי להוסיף קונדומים.
    אם שכחת גלולה את צריכה להשלים אותה עד 12 שעות ואז לקחת את הרגילה של אותו יום, אם לא הספקת תזרקי את זו ששכחת ואת לא מוגנת בשבועיים אחר כך.
    הסיגריות בעיתיות רק אם את מעל גיל 35 כי זה מגביר את הסיכון אז למחלות לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו