פטריה וגינאלית מיאשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינאלית מיאשת
    לילך
    31/05/2012

שלום,

אני יודעת שדיברו על הנושא הזה פה מיליון ואחד פעמים, אבל אני פשוט כבר מיואשת ומדוכאת מהנושא. כבר חצי שנה שיש לי פטריה בנרתיק... קראתי הכול... ניסיתי כול מה שבאפשרותי כלכלית: כדורים, נרות ומשחות שהרופאה נתנה לי, דברים טבעיים כמו פרוביוטיקה בצורות שונות, שמן עץ התה, מים עם מלח, יוגורט צה לא..... שום דבר לא עובד!!! שום דבר!!!! מעבר לגירודים ולהפרשות אני פשוט לא מסוגלת לקיים יחסי מין: זה כואב לי ולא נעים וגם פשוט אני מרגישה שאין לי חשק לעשות זאת. אני כבר מרגישה שזה משפיע עלי נפשית מאוד ואני מאוד לחוצה גם עם היחסים עם בן זוגי... הוא אף פעם לא לוחץ עלי בנושא... אבל מבחינתי אני מרגישה מאוד לא טוב עם זה. אני משתדלת להירגע ולהבין שאין לזה ממש נוסחאת קסמים אבל כול פעם מחדש זה מביא אותי לעצב מאוד גדול.. לתחושה שזה פשוט לא עובר ושאני אצטרך לחיות אם זה ואם העובדה שלא יהיה לי נעים לקיים יחסי מין. מה עושים במקרים הללו? איך פותרים ומה עושים כשנגמרים כבר הרעיונות של במה להשתמש? אני לא מסוגלת לחשוב שבגלל אנטיביוטיקה שלקחלתי פעם אחת אני פשוט אצטרך לחיות עם זה....
    אני אודה לכול עזרה,
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינאלית מיאשת

הוספת תגובה

• פטריה וגינאלית מיאשת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/06/2012

חשוב שתבצעי תרבית נרתיקית כדי לראות איזה סוג פטריה זו וחזרי על התרבית אם היא יוצאת שלילית.. יכול להיות שמה שמציק לך עכשיו זה גירוי בעור ללא קשר לפטריה נרתיקית כשאז הטיפול הוא אחר - פני לטיפול לרופא מומחה למחלות העריה וצוואר הרחם
    במידה והתרבית יוצאת חיובית פני לרופא מומחה למחלות זהומיות בנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו