מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה וכדור פלוקנול 150 מ"גחנה03/06/2012
שלום,
היום הייתי אצל הרופאה והיא זיהתה אצלי פטריה.
היא רשמה לי 2 כדור פלוקנול 150 מ"ג -
אמרה לי לקחת היום את הכדור הראשון ובעוד שלושה ימים את השני.
בנוסף נרות אגיסטן - 3 ימים ברצף.
1. רציתי לשאול - אם היום בשעה בבוקר לקחתי את הכדור הראשון, באיזה יום עלי לקחת את הכדור השני? ביום שלישי או ביום רביעי?
2. באיזה יום אפשר לחזור לקיים יחסי מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וכדור פלוקנול 150 מ"ג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2012קחי את הכדור ביום רביעי סיימי את האגיסטן ורק אם יעלמו התלונות של פטריה אחרי כל הטיפול אז תחזרי לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אברמוב, שאלה
חנה04/06/2012הפטרייה נתגלתה עקב בדקה שהרופאה עשתה לי-
ניסיתי לקיים יחסי מין אחרי שנתיים שלא קיימתי והיו לי כאבי תופת ודימום.
ואז היא עשתה בדיקה ואמרה שזה פטרייה.
אך אין לי הפרשות, אין לי יותר דימום, אין לי ריח, ושום הרגשת מטרד.
איך אדע מתי היא אכן עברה?!! איך אדע מתי לנסות שוב לקיים יחסים? אני מניחה שרק בזמן קיום היחסים אדע אם אכן היא קיימת עקב הכאב, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
ליאור04/06/2012לעניות דעתי, אם אין גרד, ריח או הפרשות.. זה לא פיטריה..
אם היה לך דימום אחרי שלא קיימת יחסי מין שנתיים זה כי כנראה נפצעת מהחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אברמוב, שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2012נכון, נסי למרוח הבה מסככים לפני יחסי מין, או להשתמש במחזה מאלחשית חצי שעה לפני כמו אזראקאין 5%
אם עדיין יהיו כאבים כנראה שהבעיה היא לא פטריה וצריך לשלול וסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?