שכחתי גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה
    עינת
    04/06/2012

שלום, אני לוקחת גלולות מסוג פמינט.

זאת החפיסה הראשונה שלי לאחר הפסקה של חודשיים.
    אני לוקחת כל יום בשעה 23:00. ושכחתי לקחת את הגלולה ה12 בחפיסה.
    נזכרתי רק ביום שאחרי ב 12:00 בצהריים.

האם אפשר להמשיך לקחת כל יום ב 12:00 ?
    ואם אני מוגנת?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה

הוספת תגובה

• תשובה- אמנם לא ממומחית אבל מקיפה

דנה
    04/06/2012

היי...
    ממה שאני יודעת, כל עוד לא עברו 12 שעות איחור אז את מוגנת ותמשיכי עם הגלולות כרגיל. (אם את רוצה להעביר את השעה ל12 לא נראה לי שזו בעיה)
    במידה ואת חורגת מ12 שעות אז כדאי להשתמש באמצעי מניעה נוסף בהמשך החודש...
    אני חושבת שבמקרה שלך את מוגנת כי זה ממש גבולי אבל עדיין לא קיבלתי את התואר ברפואה :) אולי בשביל למנוע מצבים לא נעימים כדאי להשתמש גם בקונדומים עד סוף החודש.
    וסתם שתדעי שיש לפמינט שירות חינמי שנקרא מזכירונט. זה שירות אס אמ אסים שמזכיר לך לקחת גלולה כל יום בשעה קבועה, אני לא יודעת איך לא נרשמת עד עכשיו אבל כדאי להירשם (תחפשי בגוגל ותראי בדיוק מה צריך לעשות), לי זה מממש עזר לא לשכוח. מקווה שעזרתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/06/2012

המשיכי את הגלולות בערב כרגיל. אינך מוגנת כי לא השלמת תוך 12 שעות ולכן השתמשי בקונדומים לשבועיים לפחות בנוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו