מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות אגיסטן - דחוף!אורלי04/06/2012
אני צריכה להחדיר נרות אגיסטן 3 ימים
כנראה שאני סובלת מווגיניסמוס (הרופאה אמרה שנבדוק את זה פעם הבאה, כשתעבור הפטריה) אבל בגדול יש לי חרדות מקירבה לאיבר המין שלי, מעולם לא העזתי להחדיר לעצמי טמפון או משהו, תמיד נרתעתי מרופאי נשים, וויברטורים וכדומה, אבל קיום יחסי מין הוא פחות בעיה דווקא.. אז לא ברור האם אכן יש לי ווגינסמוס.
אתמול בלילה החדרתי את הנר הראשון,
אני לא מסוגלת להכניס לעצמי את המוליך של האגיסטן אז בעלי עשה את זה במקומי, הוא היה מאוד עדין ועשה זאת לפי הקצב שלי ולמרות כל זה זה היה פשוט כואב ברמות מטורפות, בכיתי, ולא הצלחנו להכניס את זה עד הסוף. הכנסנו את הרוב.
הייתי יבשה ומכווצת.
אני ממש מפחדת מהיום ומחר בלילה שאצטרך להכניס את זה שוב.
איך אני יכולה להקל?
יש אפשרות לפחות למרוח משהו על המוליך כדי שיהיה יותר רטוב? כולי יבשה וזה עוד יותר כואב. מותר להרטיס במים?
מה לעשות!?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
אורלי04/06/2012האם חייבות להיות לי הפרשות כלשהן לאור ההחדרה של הנר?
סימני ההתמוססות שלו או משו?
כי החדרתי את זה ב 11 בלילה בערך, הלכתי לישון
קמתי ב 6 והייתי נקייה לגמרי
גם עכשיו, 1 וחצי בצהריים, אין כל הפרשה על התחתונית או על הנייר טואלט בניגוב.
יכול להיות שעשינו משהו לא תקין או שאפשרי שלא תהיה הפרשה?
אחרי כמה זמן הטבליה מתחילה להתמוסס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להעיר
ליאור04/06/2012יש לך בעל מדהים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות אגיסטן - דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2012שימי ג'ל סכוך על המוליך ומרחי משחת אזראקאין בפתח הנרתיק חצי שעה לפני שאת מחדירה את המוליך היא מרגדימה.
כדאי ללכת לטיפול סקוסלוגי כי ללא טיפול הבעיה שלך לא תחלוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?