גירודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים
    אריאל
    11/06/2012

היי,
    אני בת 21..יש לי במשך 4 ימים גירודים מתמשכים בנרתיק. אין לי ריח רע וכשהסתכלתי לא היה לי כלום,גם לא הפרשות. הצלחתי לקבוע תור רק לשבוע הבא וכרגע זה מאוד מפריע לי. מה אפשר לעשות?
    לפני שבוע היה לי טיפול לייזר שם אבל זה לא משהו שחדש ואני מקיימת יחסי מין על בסיס קבוע עם חבר שלי.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים

הוספת תגובה

• גירודים - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    11/06/2012

נסי קורס קצר של אגיסטן. זה לא דורש מרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לגירודים

אריאל
    11/06/2012

אני אנסה את זה... בנוסף לכך עכשיו גיליתי שאני מדממת מפי הטבעת. ומאוד שורף לי איזור הרקטום שאני הולכת לשירותים. שוב מכיוון שאין לי תור בקרוב לרופא אין לי איך לבדוק מזה, האם זה קשור לגירודים? זה טחורים אולי?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לגירודים - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    11/06/2012

אולי זה טחורים(דורש בדיקת כירורג) ואולי זה פטריה שמתפשטת מהנרתיק לכוון הרקטום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו