מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מקדיםאיילה11/06/2012
אני כחצי שנה לאחר לידה.
כחודשיים לאחר הלידה עדיין דיממתי באינטנסיביות ולא היה לי מחזור סדיר.
עברתי לידת וואקום מסובכת שלאחריה איבדתי המון דם וההומוגלובין שלי צנח ל-7.
את הבדיקה אצל רופא נשים עברתי רק כחודשיים וחצי לאחר לידה מהסיבה הזאת.
מאז המחזור מגיע לי אחת לשבועיים וחצי כמו שעון. רופא הנשים טוען שמדובר בדימום חריג אך תוצאות של אולטרסאונד ומשטח רחם העלו שהכל בסדר וגם בדיקה הורמונלית (בדיקת דם) העלתה שאין משהו חריג והרופא הסביר לי שרירית הרחם יוצאת לפני הזמן ולא "מחזיקה מעמד" כמו שצריך ולכן המחזור מקדים לי בהרבה בכל חודש מאז.
אני לבינתיים מתנהלת בקושי עם מחזור שמגיע כל שבועיים וחצי ומאחר ואני גם שומרת טהרה יוצא שאני בקושי נמצאת עם בעלי.
מה ניתן לעשות? האם אני אמורה לחיות עם "הגזירה" או שיש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תשובה עבורי?
איילה12/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012לא תבת האם את מניקה או לא. אם את לא מניקה את יכולה להתחיל לקחת גלולות כדי להסדיר את הגלולות. אם את מניקה קחי גלולות הנקה שמכילות פרוגסטרון בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מקדים
איילה12/06/2012אינני מניקה..האם לדעתך זה אמור להסתדר לי מתישהו? האמת שזה די משבש את החיים שכל 17 יום מופיע דימום במשך שבוע...זה לא אמור להדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?