מחזור מקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מקדים
    איילה
    11/06/2012

אני כחצי שנה לאחר לידה.
    כחודשיים לאחר הלידה עדיין דיממתי באינטנסיביות ולא היה לי מחזור סדיר.
    עברתי לידת וואקום מסובכת שלאחריה איבדתי המון דם וההומוגלובין שלי צנח ל-7.
    את הבדיקה אצל רופא נשים עברתי רק כחודשיים וחצי לאחר לידה מהסיבה הזאת.
    מאז המחזור מגיע לי אחת לשבועיים וחצי כמו שעון. רופא הנשים טוען שמדובר בדימום חריג אך תוצאות של אולטרסאונד ומשטח רחם העלו שהכל בסדר וגם בדיקה הורמונלית (בדיקת דם) העלתה שאין משהו חריג והרופא הסביר לי שרירית הרחם יוצאת לפני הזמן ולא "מחזיקה מעמד" כמו שצריך ולכן המחזור מקדים לי בהרבה בכל חודש מאז.
    אני לבינתיים מתנהלת בקושי עם מחזור שמגיע כל שבועיים וחצי ומאחר ואני גם שומרת טהרה יוצא שאני בקושי נמצאת עם בעלי.
    מה ניתן לעשות? האם אני אמורה לחיות עם "הגזירה" או שיש מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מקדים

הוספת תגובה

• האם יש תשובה עבורי?

איילה
    12/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור מקדים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/06/2012

לא תבת האם את מניקה או לא. אם את לא מניקה את יכולה להתחיל לקחת גלולות כדי להסדיר את הגלולות. אם את מניקה קחי גלולות הנקה שמכילות פרוגסטרון בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור מקדים

איילה
    12/06/2012

אינני מניקה..האם לדעתך זה אמור להסתדר לי מתישהו? האמת שזה די משבש את החיים שכל 17 יום מופיע דימום במשך שבוע...זה לא אמור להדאיג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו