מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירנה
    דפנה
    12/06/2012

שלום רב.
    אני בת 45 . לפני 5 שנים התקנתי מירנה. לפני המירנה סבלתי מדימומים כבדים ושלל תופעות קדם ווסתיות ומיגרנות קשות. אחרי התקנת המירנה פחתו התופעו למעט המיגרנות הקשות. בשנתיים האחרונות אני עם מירנה אך המחזור לא יציב ושלל התופעות הקדם ווסתיות כולל המיגרנות מופיעות באופן לא יציב.עשיתי בדיקות הורמנליות ולדברי הרופא אינני נמצאת בגיל המעבר ופעילות השחלות רגילה. ניסיתי בייעוץ רופא הנשים תוספות ויטמינים וטיפול הורמנלי באסטרוגן לפני המחזור אך אלה לא ממש הועילו.
    מאחר והנני בת 45 ההתלבטות היא אם לבצע התקן מירנה חדש? האם מומלץ בגילי להשתמש בגלולות למניעת היריון ? האם יש מצב שהמירנה מחריפה את המיגרנות ? האם יש טיפול אחר שיכול לסייע לי ..?
    והכי חשוב מבחינתי האם יש רופאים שמתמחים בבעיות קדם ווסתיות והורמנליות מן הסוג שאני חווה אליהם באפשרותי לפנות ? האם רופא המתמחה בגיל המעבר יסייע לי יותר מרופא נשים רגיל ?

תודה דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מירנה

הוספת תגובה

• מירנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/06/2012

אין טעם להשתמש בגלולות מאחר ואלו יגרמו יותר למיגרנות בגלל האסטרוגן שבהם.
    מאחר ואת נזקקת לאמצעי מניעה עשי החלטה עם רופא הנשים שלך האם יש מקום להתקנת התקן מירנה חדש ובמקביל לעבור אולי טיפול משלים במיגרנות ובתופעות הקדם וסתיות.
    התקן חדש יכול להשפיע קצת אחרת מהקודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש רופאים...

דפנה
    12/06/2012

האם יש רופאים שמתמחים בתופעות הורמונליות (אני ממש סובלת מקשת התופעות שנגרמות כולן סביב נושא המחזור ולא מאפשרות לי חיים נורמליים מספר ימים בכל חודש)שכן רופא הנשים שלי כבר מרגיש שמיצה עצמו ולא נראה שיש לו כלים לסייע לי מעבר למה שכבר ניסינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו