סדק כתוצאה מיחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדק כתוצאה מיחסי מין
    קימי
    13/06/2012

שלום רב, אני נשואה בשנות ה30 לחיי, קיימנו אתמול יחסי מין עם בעלי, לא יודעת כיצד זה קרה בדיוק,אבל איבר מינו כנראה מחץ את שלי ונוצר סדק בשפתיים הפנימיות. היה מלא דם, הכל מסביב היה בדם. וכאב מאוד. היום בבוקר, כמעט ולא כואב למעט הפעמים שאני חייבת ללכת לשירותים ואז זה שורף, עד צעקות ודמעות.
    מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
    מודה מאוד על תשובתך והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדק כתוצאה מיחסי מין

הוספת תגובה

• סדק כתוצאה מיחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/06/2012

מרחי משחת ויטמרפן שמבריאה את העור או משחה להצלת העור של חברת מורז. עשי אמבטיות עם שמן אמול הן מרגיעות את החתכים וכמובן המנעי מיחסי ין עד לריפוי מלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גרוע משחשבתי

קימי
    14/06/2012

ד"ר אברמוב, אני מאוד מודה לך על התשובה, במקביל לשאלתי ניגשתי גם לרופא נשים, בוא אמר שאם הייתי מגיעה למיון בערב שהכל קרה, היו בודאות תופרים אותי (את השפה הפנימית) מכיוון שהיא נחצתה לשניים, זה מחריד, אני מאוד מודאגת אם זה יתאחה בחזרה ושלא יזדהם. הרופא אמר רק לשטוף במים .
    האם יש משחה שתרגיע אץ המקום, מכיוון שכואב לשבת, כואב ללכת לשירותים - שורף מאוד.
    ושוב תודה על התייחסות המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו