בקשה למרשם לגלולת חדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה למרשם לגלולת חדשות
    בת שבע
    15/06/2012

שלום,
    ביקרת אצל רופאת הנשים לפני שלושה חודשים בדיוק לבדיקה שגרתית, בדיקת פאפ ובקשת מרשם לגלולות. כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין וקיבלתי מרשם ל-5 חודשים לגלולות מסוג "יאז".
    הגלולות התגלו כיקרות יחסית למה שחברותיי משלמות, (75 שקלים לחפיסה) ואני סטודנטית כך שאם ישנה אפשרות לשלם פחות אין לי צורך בגלולות כל כך יקרות.
    יש לציין שזה הגלולות הראשונות שאני לוקחת.
    ניגשתי למרפאה והגשתי בקשה למרשם לגלולות אחרות (נהוג להשאיר כרטיס מגנטי ולהמתין כשלושה ימים והמרשם מוכן - קופ"ח כללית) , המתנתי כשבועיים והמרשם עדיין לא היה מוכן. היום בשעות הבוקר התקשרתי לברר שוב ומה שנאמר לי זה שעד לא אגיע לבדיקה שוב לא אקבל את המרשם. כעסתי נורא, בעיקר בגלל שאף אחד לא התקשר להודיע לי, אבל עוד יותר בגלל שלפני שלושה חודשים כאמור עשיתי את כלל הבדיקות ואני לא חושבת שהרופאה יכולה להכריח אותי לעשות בדיקה כל שלושה חודשים, אני צודקת?
    ציינתי במפורש כי הסיבה היחידה בגלל אני מבקשת מרשם חדש היא העלות של כל חפיסה ולא מסיבות שונות כגון תופעות לוואי וכו'.

מה אני יכולה לעשות? אני באמת חייבת לחכות חודש לפחות לתור כדי לבצע את הבדיקה שוב על מנת שאוכל לקבל מרשם לגלולות יותר זולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה למרשם לגלולת חדשות

הוספת תגובה

• בקשה למרשם לגלולת חדשות - תגובה

ד''ר יואב פלד
    15/06/2012

את יכולה לבקש הפניה לרופא אחר דרך הכללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו