פטרייה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה?
    עדינה
    16/06/2012

שלום,
    אני סובלת כבר כמה חודשים מפטריות ודלקות שתן חוזרות. הפטריות טופלו עד עכשיו בנרות אגיסטן וקרם קומאגיס, לאחרונה הייתי אצל רופא שאבחן אצלי "וגינטיס" ונתו לי 10 נרות פולידין וקרם בטאקורטן (בו לא השתמשתי כי הוא עורר אצלי חשד, המשכתי בשימוש בנרות הפולידין יחד עם הקומאגיס).
    השבוע הייתי במקרה אצל שני רופאים אחרים במרווח של פחות מ24 שעות (כן, יוצא לי ללכת לכל מיני רופאים אני יודעת שזה מוזר, אני בצבא וקצת מסתבכת עם הנושא). הדבר המוזר הוא שרופא אחר אמר בדק אותי ואמר שהוא לא רואה אצלי כלום, אולי קצת פטרייה אבל שאני אחזור אליו אם אני מרגישה לא טוב שוב. והרופא השני טען שיש לי המון פטרייה, שזה מוזר כי אני לא מרגישה אותה וגם הרופא השני לא אבחן את זה. הוא נתן לי כדורי פלוקנול, גינו דקטרין וקומאגיס שוב. בינתיים אני לא מתחילה להשתמש בתרופות בגלל הספק שיש לי פטרייה ובגלל שאני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים.
    שאלותיי, קודם כל איך יכול להיות ששני רופאים מאבחנים דבר כל כך שונה? הגיוני שאני לא ארגיש שיש לי פטרייה אחרי שבעבר מאוד הרגשתי כשהיה לי? האם באמת אי אפשר לבצע את הטיפול שהוא נתן לי עם מחזור?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה?

הוספת תגובה

• פטרייה? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/06/2012

הדרך הטובה לאבחן פטריה זה לעשות תרבית נרתיקית . במחזור אין טעם לשים נרות או משחות לנרתיק אלא לקחת רק כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו