ניתוח להוצאת שליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להוצאת שליה
    הילה
    17/06/2012

שלום,יש לי שאלה:
    לפני חודש ושבוע ילדתי בלידה רגילה(לידה קודמת לפני כמעט שנתיים ניתוח קיסרי) לאחר הלידה שלחו אותי לניתוח להוצאת השליה כי לא הצליחו להוציא אותה.
    לאחר חודש הגעתי לאולטרסאונד שיגרתי וגילו שאריות שלייה,קבעו לי תור לעוד ניתוח והוציאו לי את השלייה(מקווה כי עדיין לא הייתי בביקורת אולטרסאונד),הרופאה המנתחת מהביה"ח ביקשה ממני לקחת כדורים בשם פרוגילוטון במינון כפול במשך חודש.
    שהייתי אצל הרופא נשים שלי בשביל לקבל מרשם הוא אמר לי שממש אין צורך בכדורים האלה ושזה מיותר(הוא לא בדק אותי,רק שאל אם יש כאבים ואם אני מדממת).
    הקשבתי לו ולא לקחתי,מעדיפה לא לקחת סתם כדורים וביחוד שאני מניקה.
    עשיתי נכון שלא לקחתי? אני קצת מפחדת שאולי הייתי צריכה להקשיב לרופאה שניתחה אותי.
    אשמח לחוות דעת נוספת עד כמה שאפשר...
    תודה,הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להוצאת שליה

הוספת תגובה

• קצת

הילה
    18/06/2012

חשוב לי לשמוע תשובה,אז הקפצתי חזרה,תסלחו לי
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת שליה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/06/2012

הטיפול למנוע הדבקויות ברחם אחרי שתי גרדות הוא טיפול בהורמון האסטרוגן. כשאת מניקה אי אפשר לקחת אסטרוגן כי זה מפסיק את ההנקה ועובר לתינוק. כל רופא יש לו מדיניות ופרוטוקול טיפולי אחר. מציעה לך לחזור לבית החולים היכן שעשית את הגרידה החוזרת והיכן שטיפלו בך והתיעצי איתם שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו