לחץ באיבר המין ותכיפות בהטלת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ באיבר המין ותכיפות בהטלת שתן
    הילה
    19/06/2012

שלום, אני בת 25 ובימים האחרונים אני מרגישה מעין לחץ באיבר המין ובבטן התחתונה.
    יש לי צורך עז בהטלת שתן וגם מיד לאחר מכן אני לא מרגישה התרוקנות מלאה.
    התחושה הזו מטרידה מאוד, במיוחד בלילה ומפריעה לי להרדם. יש תחושה של הקלה מעטה כאשר אני מפעילה לחץ על הבטן או על איבר המין.
    אין סימפטומים נוספים בשתן (לא ריח ולא צבע שונים מהרגיל) וגם לא תחושה פיזית לא רגילה.
    יש לציין שלפני שלושה שבועות קיבלתי מחזור לאחר שהמחזור שלי דילג חודש שלם וכן שאני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה ואינטנסיבית.
    עוד אציין שאני כעת בחו"ל ולכן אשמח לקבל הנחייה כמה שיותר מדויקת למה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות על מנת שאוכל להימנע מביקור אצל רופא כאן.
    תודה רבה.
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רופאה אבל...

אחת
    19/06/2012

כדאי שתבצעי בדיקת שתן- התיאור מתאים לדלקת בדרכי השתן.. במיוחד אם מלווה בצריבה בעת השתנה.

הטיפול הטבעי הוא חמוציות- כפרי יבש, כתרכיז ככמוסות,וגם צריכת פטרוזיליה

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צריבה אבל יש תסמינים אחרים...

הילה
    19/06/2012

כמו שכתבתי שבהחלט יכולים להתאים.
    האם לשתות מיץ חמוציות או לאכול אותן מיובשות?
    תודה על העצה, אשמח לקבל חוו"ד רפואית בנוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי אני למודת ניסיון בנושא..

אחת
    19/06/2012

לגבי החמוציות- את יכולה לאכול אותן מיובשות או לשתות תרכיז וגם כפי שציינתי לקחת כמוסות חמוציות

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ באיבר המין ותכיפות בהטלת שתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/06/2012

יכול להיות דלקת בשתן, אם לא יעבור עם הטיפול הטבעי אין בררה פני לרופא כללי לעשות תרבית שתן ולקבל אינטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו