מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של גלולותחגית19/06/2012
התחלתי בחודש שעבר ליטול גלולות מסוג מרסילון בפעם הראשונה, בשלושה הימים הראשונים היו לי בחילות נוראיות והקאות כל לילה באותה שעה (8 שעות אחרי נטילת הגלולה), בשבוע השני של הנטילה כבר הרגשתי יותר טוב, הבחילות עדיין היו קיימות אך הרבה פחות ולאט לאט הרגשתי השתפרה. סיימתי את החפיסה, עשיתי הפסקה של 7 ימים וביום שבת התחלתי שוב ליטול את הגלולות (חפיסה שניה) ושוב אני כבר יומיים הקאתי בלילה ,שוב 8 שעות אחרי הנטילה ואתמול בלילה כבר לא הקאתי, החזקתי את עצמי והכרחתי את עצמי להירדם ,למרות הבחילות.התייעצתי עם הרופאה שלי והיא אמרה לי להמשיך לא להפסיק, כיוון שאני חודש ועשרה ימים לפני חתונה ואני צריכה להסדיר את המחזור וכמובן גם למנוע הריון באותו יום (באותו יום אקיים יחסים)היא אמרה לי שאין טעם להחליף עכשיו את הגלולה כי אני אצטרך לעשות הפסקה של חודש ואז להתחיל גלולות חדשות ואין לי זמן. השאלה האם זה נורמלי ההקאות והבחילות? זה לא היה אמור כבר לחלוף לי? הרגשתי כאילו אחרי ההפסקה והנטילה שוב כאילו התחלתי בפעם הראשונה ליטול את הגלולות...זה לא מזיק? אלו סימנים שאני צריכה להחליף גלולה או שיכול להיות שרק אחרי נטילה של כמה חפיסות הגוף שלי יתרגל לגלולות? ומדוע יש הפסקה של חודש על מנת לקבל גלולות מסוג אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2012נסי לקחת את הגלולות בלילה ובקשי מרופא משפחה כדור נגד בחילות
כשתסיימי את החפיסה אם לא תרגישי משמעותית יותר טוב את יכולה לעבור לגלולות אחרות את יכולה לסיים את החפיסה כמה ימים יותר מוקדם מסוף החפיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?