דיאפרגמה- התאמת מידה ורכישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאפרגמה- התאמת מידה ורכישה
    מורן
    20/06/2012

שלום רב,

אשמח להמלצה על גניקולוג/ית באזור חיפה, אשר מבצעים התאמת מידה לדיאפרגמה וכן המלצות באשר למקום בו ניתן לרכוש את המוצר (למיטב ידיעתי, כיום ישנה בעיה ברוב בתי המרקחת..).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה להודעתי..

מורן
    26/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאפרגמה- התאמת מידה ורכישה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/06/2012

בעקרון כל גינקולוג יכול להתאים גודל של דיאפרגמה
    חושבת שחברת מדיפז בהרצליה מוכרת דיאפרגמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדויק..

מורן
    26/06/2012

רוב תודות על התגובה!
    אך לפי ההסבר שקיבלתי מרופא הנשים שלי- יש צורך בציוד מיוחד להתאמת מידת הדיאפרגמה ולא לכל רופאי/ות הנשים באזורי יש אותו..
    הרופא שלי פשוט אמר לי לרכוש את המידה הקטנה ביותר כיוון שטרם הייתי בהיריון ולא ילדתי מעולם, אך למיטב הבנתי, אין הכרח שלמרות שמעולם לא ילדתי המידה הדרושה לי היא הקטנה ביותר ועניין זה עלול לפגוע ביעילותה של הדיאפרגמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן חשוב לדייק:

מיה מולר
    21/10/2012

מורן - את צודקת - וחשוב לדייק בעניין זה.
    ע"מ להתאים לאשה דיאפרגמה בצורה נכונה ואחראית, הכרחי שיהיו לרופא/ה "טבעות מדידה" בכל טווח המידות הקיים.

בנוסף, חשוב למצוא רופא-מתאים שיכול להקדיש 40-60 דקות למטופלת
    כדי להתאים לה את המידה המדוייקת ולוודא שהיא יוצאת מההתאמה עם ביטחון מלא כיצד להכניס ולהוציא את הדיאפרגמה.
    תור של 20 ד' אינו מספיק, ועלול לעלות לאשה במידה מוטעית, בהוצאה כספית מיותרת, ובעוגמת נפש רבה.
    קל וחומר שאף רופא/ה לא יכול/ה להניח מראש מה תהיה המידה הנכונה לאשה כלשהיא.

דבר אחרון שחשוב לזכור - הדיאפרגמה כאמצעי מניעה חייבת להיות מלווה בקוטל זרע כלשהוא (ג'ל, נר או VCF), ויש לעיין בעלון לצרכן של הג'ל הקוטל ע"מ לוודא שהוא אינו פוגע בשלמות הדיאפ'.

כל טוב ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו