מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגדגןמישהי21/06/2012
דר' שלום
כבר שאלתי את השאלה פה לפני כמה זמן ולא הבנתי כ"כ את התשובה
לפני בערך חודש שמתי לב שכביכול יש איזה "חור" או יותר נכון נקרא לזה רווח(כמובן שאם אני מרימה את כיפת הדגדגן כלפי מעלה) ואז מתחיל הדגדגן,האם יכול להיות מצב שהדגדגן "התנתק" מבסיס כיפת הדגדגן???
וגם אם אני מסתכלת מהזווית זה נראה כאילו הוא "נפל"....
אני אוסיף פה תמונה שמצאתי באינטרנט שאולי תמחיש טוב יותר את כוונתי איפה שהחץ השחור זה הרווח שאני מדברת עליו כביכול הדגדגן לא מתחיל מיד מתחת לכיפת הדגדגן האם כך זה צריך להיות????
תודה מראש על העזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שהפעם הצלחתי לצרף את התמונה
מישהי21/06/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהפעם הצלחתי לצרף את התמונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2012החץ השחור ממוקם מתחת לעורלת הדגדגן שזה קפל של עור שמכסה ומגן על ראש הדגדגן שהוא מעל לחץ הלבן
הרווח הגיוני הקפל איננו חלק מהדגדגן אלא חתיכת עור המכסה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן
מישהי01/07/2012מה המבנה של הדגדגן אם לא נסתכל על העטרת??האם יש איזה ניתוח פלסטי שיכול לתקן את הרווח הזה זה משהו שמאד מפריע לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2012אין נתוח פלסטי כזה שכן אז את יכולה לגרום לצלקת כואבת על הדגדגן וחוסר גמישות של העטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפתיים הפנימיות של הפות
לינוי29/01/2013מה אני יכולה לעשות?! השפתיים הפנימיות של הפות שלי ארוכות וגדולות והשפתיים הפנימיות ממש ממש קטנות שזה לא מכסה רבע מהשפתיים הפנימיות כאילו אין שם הרבה בשר
כאילו הפות יוצא החוצה הפנימיות שלו.
מה אני עושה? אני מפחדת לעשות ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאד בבקשה תעזרוווו ליייייייי
מישהי20/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל
בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן העטרת נראת כולה ממש.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של העטרת???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזור לייייי מישהו!!!!!!!
מישהי22/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל (בהמשך לשאלה הקודמת)
קראתי באיזה מקום -בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן הדגדגן נראה ממש כולו אני רואה ממש את ההתחלה שלו אף פעם הוא לא היה כ"כ גלוי כאילו בקושי יש עורלה האם יש מצב שמשהו נקרע שם????.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של העטרת???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?????בבקשה זה דחוףףף
מישהי24/07/2012שלום רב מצטערת על כמות השאלות פשוט אני ממש בדיכאון בגלל הדבר הזה(בגלל הרווח הזה) כל פעם שאני מסתכלת על זה בגוף שלי נראה שהרווח גדל (בהמשך לשאלה הקודמת)
קראתי באיזה מקום -בדומה לעורלת הפין, רקמות דביקיות עשויות להצטבר בין העורלה לעטרה. רקמות אלו נצמדות לעטרה כך שהעורלה אינה יכול לנסוג לאחור כדי לחשוף את העטרה-מה המשפט הזה אומר????????שהרווח לא תקין????
כי אם אני מרימה עד סוף את עורלת הדגדגן הדגדגן נראה ממש כולו אני רואה ממש את ההתחלה שלו אף פעם הוא לא היה כ"כ גלוי כאילו בקושי יש עורלה האם יש מצב שמשהו נקרע שם????.....!!!!!!!בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון בגלל זה
ועוד שאלה אם מורידים את עורלת הדגדגן מה המבנה של ההדגדגן???????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי
תהילה25/07/2012תרגעי, זה המבנה, מה הלחץ. תהני מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לייייייייי
מישהי27/07/2012הצילו!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי בפורום פסיכיאטריה חמודה
מישהי28/07/2012הבעיה היא בראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמותו!!!!!
מישהי29/07/2012לכי תמותי שרמוטה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמותו!!!!! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/07/2012בואי אלינו אנחנו נתקן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר מילאטינר אשמח אם תקרא
מישהי30/07/2012לצערי אמא שלי נפטרה לפני חודשיים ואין לי עם מי להתייעץ אז ניסיתי לפנות בפורום זה אבל אני לא מבינה מה הבעיה של אותה רופאה לענות כמו שצריך במקום להגיד לי ללכת לפסיכולוגית/או להפסיק להיכנס לסרטים מיותרים...פשוט לא בסדר !!!
האם מתוך מה שקראת ישנה בעיה שמרימים את העטרת רואים את הדגדגן כולו?
מצורפת גם תמונה בהודעות קודמות....אשמח לתשובה
ולמס כדי שאוכל לקבוע תור ולהיבדק ולראות האם באמת ניתן לעזור לי באיזו דרך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה רק מד"ר מילאטינר!!
מישהי03/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה רק ד''ר מילאטינר
מישהי06/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאד בבקשה תעזרוווו ליייייייי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/07/2012לכי לבדיקת רופא נשים במקום להכנס לסרטים חסרי כל פרופורציות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה למה.....
מישהי30/07/2012לצערי אמא שלי נפטרה לפני חודשיים ואין לי עם מי להתייעץ אז ניסיתי לפנות בפורום זה לקבל עזרה אבל אני לא מבינה למה לענות בכזו צורה???פשוט מגעיל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?