שאלה דחופה לגבי פרוגילוטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי פרוגילוטון
    אריאלה
    25/06/2012

שלום לכם,

לפני מספר ימים התחלתי לקחת פרוגילוטון בהוראת הרופא הגיניקולוג שלי, לא ידעתי שאני צריכה להתחיל מהיום החמישי למחזור, ולא קבלתי כל הנחיות מהרופא, לכן התחלתי לקחת
    מיידית, היום אני כבר ביום החמישי והופיע דימום, מה אני צריכה לעשות, להפסיק, להמשיך? אנא עזרו לי, כיוון שההורמונים אמורים לעזור לי בתקופה מאד קשה כרגע, המון תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לגבי פרוגילוטון - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/06/2012

טיפול בפרוגילוטון דורש 7 ימים הפסקה בין החפיסות, אבל ניתן ליטול גם 2 חפיסות רצוף. הדימום לא מהווה גורם להפסקת הכדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה דחופה בלקיחת פרוגילוטון

אריאלה
    26/06/2012

שלום לד"ר פרידמן, מאד ודה לך על ההתייחסות המהירה, לא ממש הבנתי, אני בכדור החמישי והתחיל לי מחזור, יש 21 כדורים בקופסא, האם להמשיך רגיל לקחת גם אם מופיע מחזור? הרי כאשר אסיים את החפיסה, ישתבש כל הסדר, אודה מאד להבהרה,
    אריאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו