הפרשה תקינה או שלא? דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה תקינה או שלא? דחוף
    אביבית
    29/06/2012

שלום רב, אסביר את המצב מהתחלה.אני בת 23, קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 10 . המחזור שלי היה סדיר מאז ומתמיד כמו שעון,עד שלפני לפני כשנה המחזור שלי התחיל להיות כלל לא סדיר הוא לא הופיע במשך כמה חודשים ואז התחיל להופיע דימום קטן כל שבועיים הרופא נתן לי פעמיים גלולות לעשרה ימים אך המצב לא הסתדר עדלפני כ-7 חודשים בערך אובחנתי אצל רופא פרטי הבדק במכשיר אולסטראנד בעצמו ואמר שיש לי שחלות פוליצסטיות ונתן לי גלולות ל-3 חודשים, בחודש האחרון התחיל ריח ההפרשה שלי להשתנות והרופא אמר שזו כנראה דלקת כי הריח חמוץ. נתן לי אנטיביוטיקה לשבוע בוקר וערב ולאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה זה לא עבר. לכן אמר שאפסיק עם הגלולות כי יכול להיות שזה נובע מחוסר איזון הורמונלי. הפסקתי עם הגלולות והוא אמר שלאחר הופעת המחזור הקרוב זה צריך לעבור. הריח לא עבר, והחלטתי לגשת לרופא נשים אחר, הוא עשה לי בדיקת פאפס ועוד איזה שהיא בדיקה עם מקל אוזניים ( עליי לציין שהוא לא ערך בדיקות פולשניות בגלל שאני עדיין בתולה) ובדיקות המעבדה יצאו תקינות לגמרי. ואמר שכנראה זה נובע מלחץ(ובאמת הייתי תחת לחץ רב) כי רמת החומציות והכל תקינה. עכשיו לאחר חודש או חודשיים כבר עדיין ישנם ימים שריח ההפרשה שלי נוטה לריח שהיה, פחות חזק אך עדיין לא הריח התקין שהיה כל הזמן לפני זה.בנוסף כשיש הפרשה מרובה או עם יש נגיעה במקום זה מעט שורף. מה זה אומר? מה זה יכול להיות? מה עליי לעשות? כבר נואשת ואני מתביישת שזה לא הריח התקין זה נורא מביך במצבים מסויימים. אשמח אם תעזרו לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה תקינה או שלא? דחוף

הוספת תגובה

• הפרשה תקינה או שלא? דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/06/2012

תעשי תרבית נרתיקית, קחי בינתיים פרוביוטיקה דרך הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו