אני ממש מודאגת תעזרו לי !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש מודאגת תעזרו לי !
    אולה
    30/06/2012

שלום, אני התחלתי להשתמש באמצעי מניעה לא מזמן במדבקות אוורה הדבקתי לפי הוראות הרופא ביום הראשון של המחזור (שבת) מאז אני מחליפה כל שבת וכבר חלפו 3 שבועות הרופא אמר לי שבשבוע הרביעי אני צריכה לקבל מחזור ועכשיו הוא עדיין לא התחיל אצלי ואני ממש מודאגת מזה.. כילו במשך השבועיים האלו המדבקה נפלה לי בערך בשישי כשקיימתי יחסי מין עם חבר שלי וכתוב שיש לי 24 שעות לשים חדשה ובאותו יום ששמתי זה יום ההלפה החדש אז תמיד ההיתי מחכה לשבת ושמה בשבת ליפני שה24 שעות היו נגמרים בגלל זה יום ההחלפה אצלי נשאר שבת!
    עכשיו עוד שאלה , כשאני עושה פיפי צורב לי ואני הולכת לשירותים כל 5 דקות לעשות פיפי ואני מרגישה צריבה ובקושי יוצאות אטיפות אבל כל פעם אני מרגישה שאני רוצה לעששות פיפי וזה קורה לי רק אחרי שאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי
    למה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש מודאגת תעזרו לי !

הוספת תגובה

• אני ממש מודאגת תעזרו לי ! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/06/2012

אם את בלחץ עשי בדיקת שתן להריון אפשר לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם. לגבי התלונות בהשתנה עשי תרבית שתן לשלול דלקת. פני לטיפול אצל רופא משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו