שכחתי גלולה ולפני זה קיימתי יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה ולפני זה קיימתי יחסים
    סיון
    02/07/2012

קיימתי יחסים ביום שבת בצהריים ושכחתי לקחת באותו היום גלולה מספר 11 (אני תמיד לוקחת ב-12 בלילה). רק ביום ראשון למחרת כשהתכוונתי לקחת את הגלולה של יום ראשון, שמתי לב שלא לקחתי את זאת של שבת (עברו יותר מ-12 שעות). באותו הרגע לקחתי רק את הגלולה של יום ראשון ופסחתי על הגלולה ששכחתי. האם נהגתי בסדר או שהייתי צריכה לקחת גם את הגלולה שפספסתי? האם יש סיכוי להריון??? מה לעשות עכשיו?
    אודה לתשובה מהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה ולפני זה קיימתי יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2012

לאחר יותר מ12 שעות איחור אין טעם לקחת את הגלולה ששכחת, אבל כן כדאי לקחת פוסטינור ולהשתמש בקונדומים בשבועיים הקרובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הד"ר קיצרה ואמרה נכון.. ועדיין..

נורית
    03/07/2012

אני מסכימה איתה, אבל במקומך לא הייתי זורקת את הכסף שלי על פוסטינור, קחי נורלבו זה חצי מחיר..
    בנינו, זו אותה השפעה בדיוק אז תחסכי לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי
    03/07/2012

כמו שהד"ר אמר אם עברו 12 שעות.. את כבר לא מוגנת..
    לא ציינת איזו גלולה את לוקחת, אבל אני על פמינט ויש להם שירות בחינם ששולחים לך כל יום הודעה לפלאפון עם תזכורת לקחת את הגלולה, אז אם את על הגלולה הזאת אני ממליצה לך ואם לא, תנסי למצוא איזו דרך שבה אין מצב שתשכחי כי אחרת זה סתם מצב מסובך ולא נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו