מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    מודאגת
    05/07/2012

שלום לכם,
    אני בת 27, בריאה בד"כ. מאז ומעולם סבלתי ממחזור לא סדיר, המחזור נקטע לחודשיים ואז מופיע למשך 10 ימים.
    פעם אחרונה שקיבלתי מחזור זה היה לאחר חודשיים שלא קיבלתי, נמשך 8 ימים ונגמר אצלי לפני כשבוע וחצי. לפני יומיים התחלתי לשים לב לחומר צמיג בצבע חום כשאני נכנסת לשירותים ולכתמי דם. המצב רוח שלי משתנה כאילו אני מקבלת מחזור ובכלל תחושת הנפיחות בבטן ועוד דברים זהים לתסמינים הקדם וסתיים מהם אני סובלת בד"כ.
    האם זה טבעי? או שעליי להיות מודאגת?
    נ.ב. פניתי בעבר לרופאת נשים על מנת להסדיר את המחזור ולאחר בדיקות אמרה שאין צורך בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/07/2012

פני שוב לבדיקת רופאת הנשים שלך להערכה, אם יש חריגה ממש במתכונת הרגילה של המחזור כדאי לטפל הורמונלית לאחר בצוע הערכה בבדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לטפל

שנית
    08/07/2012

במחזור לא סדיר על ידי נטילת גלולות. ישנן גלולות שאף מטפלות ב- PMS כמו פליים למשל שאני לוקחת. אני הרבה פחות עצבנית ורגישה אחרי שהתחלתי איתן זה ממש עוזר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו