התקן מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן מירנה
    ו.
    07/07/2012

אני בת 47 וכעת מסתים התוקף של התקן המירנה שלי (5 שנים). רופא נשים בכיר אמר לי שבגילי כדאי לי להשאיר אותו עד גיל 50 היות ועצם הימצאותו מגנה עלי מפני הריון בגילי. לדבריו בגיל 50 אוציא את ההתקן ולא אחליפו בחדש. רופא הנשים שלי ממליץ לי להחליפו בחדש היות ולדבריו יש משמעות להורמון המופרש ממנו להגנה מפני הסימפטומים של גיל המעבר ולהקטנת הסיכוי לסרטן צואר הרחם. לטענתו לא ההמנעות מהריון היא השיקול העיקרי כי אם הסיבה הנ"ל. הוא שלח אותי לבדיקות הורמונליות (טרם התקבלה התשובה) וסיכמנו שאקבל החלטה לאחר מכן. אשמח לשמוע מה דעתכם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן מירנה

הוספת תגובה

גל
    07/07/2012

שלום , רציתי לשאול שאלה , שכבתי עם חבר שלי ואני כימעט בטוחה שמאז כבר שבוע מגרד לי באיזור השפתיים .. היינו ללא קונדום .. היום היסתכלתי באיזור השפתיים וראיתי שיש מסביב לחור שכבה לבנה שהיתקשתי להסירה .. רציתי לשאול אם יש מצב שנידבקתי באיזו פטריה או משהו דומה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן מירנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2012

שתי הדעות מקובלות ,החלטה שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו