בעיה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה כואבת
    אתי
    09/07/2012

בת 37 לפני 3 שנים עברתי לידה מוקדמת בשבוע 25 עקב שלייה נעוצה בעיקר בצד השמאלי התחתון ליד השחלה השמאלית בניתוח קיסרי שבניתוח נלחמו עליי ממש ואיבדתי וקיבלתי המון דם ובמקום להוציא את הרחם הם נלחמו 8 שעות ועשו קשר בעורק של הרחם שלא הפסיק לדממם.{ טיפשי הייתי מעדיפה כבר בלי }
    מאז ועד היום כל מחזור כשמשתחררת ביצית מהצד השמאלי הוא בילתי ניסבל!!! אני חשה כל דבר בכאב מייסר מרגע השתחררות הביצית ועד לצפייה שלה בחצוצרה ועד למחזור שמלא ב"כבדים" גדולים מלא דם וכאב בלתי ניסבל...יש נשים שיתקנאו בי כי אני יודעת בדיוק מתי הביוץ אך הדבר גורם לי שיתוק בצד השמאלי כל חודשיים וחוסר יכולת לתפקד כולל הגב ורגל שמאל ..אמרו שזה הידבקויות אבל מה ניתן לעשות ?? אני לא יכולה ככה יותר! במצב כזה יש אפשרות להסיר את הרחם ולגמור עם זה? גם ככה אני לא רוצה עוד הריונות! ונימאס לי כדורים נגד כאבים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה כואבת

הוספת תגובה

• בעיה כואבת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2012

יש מספר פתרונות שתלויים בך - החל מהוצאת רחם ואולי גם חצוצרות לא בהכרח יפתור את בעית הכאבים, ניתוח לנסיו להפרדת ההדבקויות, מרפאת כאב לטפל בנושא הכאב הכרוני
    התיעצי עם רופא המכיר אותך ואת הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו