פטרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה
    עדינה
    15/07/2012

שלום,
    אני בת 21, אני סובלת כבר סביב 4 חודשים מפטריות ודלקות חוזרות. טופלתי ע"י נרות אגיסטן ופולידין ומשחת קומאגיס עד עכשיו. בנוסף עברתי לתחתוני כותנה, אני ממעיטה בסוכרים ובקפה ולא מקיימת יחסי מין עם בן הזוג שלי כבר כמעט חודשיים. הבעיה פחתה אבל עדיין סבלתי מצריבה יחסית מועטה לפני שבועיים בערך וקיבלתי עוד נר אגיסטן ועכשיו אני מרגישה די בסדר אבל עדיין מדי פעם חשה צריבה ובעיקר מתעסקת בזה בראש וקצת פרנואידית.
    אתמול נבדקתי אצל רופאת נשים שאמרה שהיא רואה אצלי משהו דלקתי ולא פטרייתי ורשמה לי 3 נרות דאלאצין. שאלותיי: אפשר לקיים יחסי מין לפני השימוש בנרות? (הם לא בידיי עדיין) ואחרי?
    הבנתי שרשום על הנרות לוודא שאין זיהום פטרייתי, ואני לא בטוחה שאין זיהום כזה, זה סיכון משמעותי להשתמש בהם עם זיהום?
    בנוסף, אני חושבת שכל הבעיות החלו מאז שהתחלתי לקחת גלולות (אמילי) פחות או יותר,יכול להיות קשר? מומלץ להפסיק עם הגלולות\לשנות סוג?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה

הוספת תגובה

• תגובה

אביה
    16/07/2012

בתור אחת שסבלה הרבה זמן מפיטריה עד שכבר נואשתי מנרות וכל זה.. ניסיתי על פי המלצת רוקח כמוסות של שמן אורגנו פראי של סולגאר שיש לו תכונות טבעיות של אנטיביוטיקה. טפו טפו טפו מאז (כבר חודשיים) זה לא חזר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    16/07/2012

שלום רב,
    אנו לא מטפלים בהתכתבות דרך האינטרנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז רק שאלה קטנה

עדינה
    16/07/2012

אז אולי אפשר רק לענות לי על השאלה? זה סיכון להשתמש בנרות צאלאדין אם יש קצת פטרייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו